Ana Sayfa » Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi

Amacımız Rehberlik Servisi olarak,öğrencilerimizin akademik ve sosyal yönden başarılı şekilde ilerlemelerinde ve psikolojik açıdan ise gelişim dönemlerini sağlıklı şekilde tamamlamalarıdır.Bu bağlamda bireysel görüşmeler yapılarak öğretmen-öğrenci-veli arasındaki iletişim ve işbirliği sağlanır.

Ayrıca başarıyı arttırmak amacıyla düzenli ders takibi ile 11.ve 12.sınıflara yönelik dershane çalışmaları ile üniversiteye hazırlık aşamasında koordinatör danışmanlık sistemi yürütülür ve son sınıflar ile sınav performanslarını arttırmak amacıyla üniversitelere soru çözüm kamplarına gidilir.Öğrencilerin özel kabiliyetlerini,kişisel özelliklerini tanımaya yönelik çeşitli çalışmalar yaparak sınav kaygısı yaşayan öğrencilerimize,renkli kalem uygulaması ve sınav molası uygulamaları ile destek vermekteyiz.