Ana Sayfa » Duyuru ve Haberler » Sahakyan Nunyan Mezunlar Günü 2018

Sahakyan Nunyan Mezunlar Günü 2018

06 Mayıs 2018 Pazar günü Sahakyan Nunyan Lisesinden mezun olan öğrenciler okullarının çatısı altında her yıl olduğu gibi okul arkadaşları ve öğretmenleri ile tekrar bir araya geldiler.Mezunlar gününü birlikte düzenleyen Sahakyan Nunyan Lisesi ve Sahakyan Okulundan Yetişenler Derneği bu önemli günün en iyi şekilde geçmesi için büyük gayret gösterdiler. Açılış konuşmasını yapan Sahakyan Nunyan Ermeni Lisesi Okul Müdürü Mari Saruhanyan’ın ardından kürsüye gelen Dernek başkanı Sevan Selviler günün anlam ve önemini vurguladı.25. ve 40.yıl mezunlarının plaketlerinin dağıtılacağı günde 25.yıl mezunları adına Santa Santuhi Agopyan ve Şahnur Kazancı duygularını ve okuldaki anılarını anlattılar.40.yıl mezunları adına sahneye gelen Haçik Sarılı okullarının kendileri için ne kadar önemli olduğunu ve gelecek nesillere de bu duygu doğrultusunda atılması gereken yeni adımları açıkladı.Mezunlar önümüzdeki yıllardaki mezunlar günlerinde de tekrar bir araya gelme sözü vererek bu anlamlı ve duygusal günden mutlu bir şekilde ayrıldılar.