2017-2018 Dönemi Diploma Törenimiz

Mezun öğrencilerimizi 06 Haziran 2018 Çarşamba günü okul bahçemizde gerçekleştirdiğimiz diploma töreni ile uğurladık.Törene Ruhani Kurul Başkanı Episkopos Sahak Maşalyan , Surp Kevork Ermeni Kilisesi Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri , Okul Kurucu Temsilcimiz Dr.Aret Karabulut ,vakfa bağlı kollar , öğretmenler , öğrencilerimizin velileri ve davetliler katıldılar.

Felsefe Olimpiyatı

10.Sınıf öğrencilerimizden Roy Hezer , İstanbul Erkek Lisesi’nde gerçekleştirilen,Türkiye Felsefe Kurumu’nun düzenlediği liseler arası felsefe olimpiyatlarına katılmıştır.Öğrencimiz seçtiği bir filozofun cümlesi üzerine yaklaşık dört saat boyunca bir deneme kaleme aldı.                                                                                                                              Okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencimizi yürekten kutlarız.

Çim Hokeyinde Başarı

Okulumuz ilk kez katıldığı İstanbul Okul Sporları Çim Hokeyi İl Birinciliği müsabakalarında çeşitli başarılar      kazandı. Turnuvada  Kız  Çim Hokeyi Takımımız İstanbul Üçüncüsü , Erkek Çim Hokeyi Takımımız ise İstanbul Şampiyonu oldu.İlk kez katıldıkları bu turnuvada gösterdikleri başarıdan ötürü katılımcı tüm öğrencilerimizi ve Ferhat Yılamazoğulları hocamızı tebrik ediyoruz.

Spor Turnuvası 2017

Özel Pangaltı Ermeni Lisesi ‘ nde Mayıs ayında okullar arası futbol,voleybol ve basketbol turnuvası gerçekleştirildi. İki gün süren maçlar sonucunda, Kız Voleybol Takımımız ve Erkek Basketbol Takımımız ikincilik ödülünün sahibi oldular.Katılımcı tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimiz Ferhat Yılmazoğulları ve Alen Kösedağ’ı kutlarız.

Scrabble Yarışması 2018

Okulumuz her sene olduğu gibi bu sene de Özel Esayan Ermeni Okulu’nda 12.kez düzenlenen Ortaokullar ve Liseler arası İngilizce Scrabble Turnuvası’na katıldı.26 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşen turnuvadan hem takım hem de bireysel olarak ödüller kazanıldı.

Tüm gün süren turnuvanın sonucunda takım olarak ikincilik ödülü aldık.Bireysel sonuçlarında ise Jbid Allahverdiyan ikincilik ödülünün sahibi oldu.

Katılımlarından ve başarılarından dolayı tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Son Sınıf Öğrencilerimizin Okulumuzdaki Son Günü

28 Haziran  Perşembe günü 2017-2018 dönemi mezun öğrencilerimiz öğretmenlerimizle yaptıkları üniversite hazırlık çalışmalarını tamamladılar.Okul Müdürümüz Mari Saruhanyan ve öğretmenlerimiz hafta sonu yapılacak olan üniversite giriş sınavına girecek tüm öğrencilerimizi başarılar dileyerek uğurladılar.