• 8. Sınıf Mezuniyet Töreni
  • 8. Sınıf Eskişehir Gezisi
  • Karne Heyecanı

8. Sınıf Mezuniyeti 2018

8. Sınıf öğrencilerimiz 11 Haziran 2018 Pazartesi günü Okulumuz Sımpat Bıçakcı sahnesinde öğrencilerimiz mezuniyet gösterilerini sergilediler ve plaketlerini aldılar.   13 Haziran 2018 Çarşamba günü ise “The President” otelde düzenlenen yemekte öğrencilerimiz ve velilerimiz mezuniyet sevincini yaşadılar. (daha&helliip;)

Bilimsel Çalışmalarımız

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı boyunca Sahakyan Nunyan Okulu olarak okul içi ve okul dışı bilimsel çalışmalar yaptık ve katıldık. (daha&helliip;)

Yıl Sonu Karne Töreni

08 Haziran Cuma günü büyük bir heyecanla öğrencilerimize karnelerini verdik.  (daha&helliip;)

Rehberlik Bülteni – Mayıs-Haziran 2018

(daha&helliip;)

Futbol Söyleşisi

31 Mayıs 2018 Perşembe günü Türkçe öğretmenimiz Birsen İnanç’ın katkısı ile okulumuz Sımpat Bıçakçı Salonunda Spor Yazarı ve Yorumcusu Mert Aydın ile Spor Editörü ve Yorumcusu Murat Demiryas ortaokul öğrencileri ile “Futbol Söyleşisi” gerçekleştirdiler. Öğrencilerin sorularını yanıtladılar ve öğrenciler çok keyifli bir söyleşi geçirdiler. Kendilerine ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ederiz. (daha&helliip;)

Geleneksel Yıl Sonu Pikniğimiz

25 Mayıs 2018 Cuma günü 8. sınıf öğrencilerimiz ile birlikte Kilyos’a pikniğe gidildi. Öğrencilerimiz doğa ile baş başa güzel, eğlenceli vakit geçirdiler. (daha&helliip;)