Ana Sayfa » Destek Birimlerimiz

Mayriglerimiz ve Varbedimiz

YEMEK

yemekhane

Okulumuzda yemekler ,aşçılarımız tarafından hijyenik ortamda pişirilerek , kadınlar kolumuz ve gönüllü annelerimiz tarafından öğrencilere servis edilmektedir.Yemek listelerimizin öğrencilerimizin günlük besin ihtiyaçlarını karşılayacak yemeklerden oluşmasına özen gösterilmektedir.

SERVİS

servisler

Okul servis araçlarımız, CITY Turizm’den temin edilmekte , öğrencilerimiz deneyimli şoförlerin kullandığı servis araçları ile okul bahçesinden alınıp güvenle evlerine bırakılmaktadır.

SAĞLIK
Öğrencilerimizin herhangi bir sağlık sorununda velileri derhal aranıp haber verilmekte, veya en yakın sağlık kuruluşa tarafımızca götürülüp ilk müdahaleleri yapılmasına özen gösterilmektedir.

GÜVENLİK
Okul – Kilise bahçemiz ile okul dışı , 7/24 Güvenlik kameraları tarafından izlenmekte, kilise ve okul çalışanları tarafından da ayrıca kapı giriş ve çıkışları kontrol altına alınmaktadır.