Home » Öğretim Kadromuz

Öğretim Kadromuz

Arus Keceyan

Arus Keçeyapan – Anasınıfı Öğretmeni
01.08.1959 Yozgat doğumlu. İlköğrenimini Özel Dadyan Ermeni İlköğretim okulunda tamamladıktan sonra Bakırköy Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünden mezun oldu. Ankara Gazi Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümünü tamamladı.30 yıldır Özel Sahakyan Nunyan İlkokulu’nda ana sınıfı öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Karolin Saka

Karolin Saka – Anasınıfı Öğretmeni
08.01.1977 İstanbul doğumlu.İlköğrenimini Özel Dadyan Ermeni İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra  Bakırköy Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünden mezun oldu. 3 yıl Özel Dadyan Ermeni İlköğretim Okulunda ,2 yıl Özel Pembe Umutlar Anaokulunda görev yaptı.2011 yılından itibaren Özel Sahakyan Nunyan İlkokulu’nda ana sınıfı usta öğreticisi olarak görev yapmaktadır.

Liza Kalaycıoğlu

Liza Kalaycıoğlu – Anasınıfı Öğretmeni
13.02.1984 İstanbul doğumlu. İlköğrenimini Özel Dadyan Ermeni İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra  Bakırköy Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Okul ÖncesiÖğretmenliği Bölümünü tamamladı. 2011 yılından itibaren Özel Sahakyan Nunyan İlkokulu’nda ana sınıfı öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Lora ÇınarLora Çınar – Anasınıfı Öğretmeni
02.09.1986 İstanbul doğumlu.İlköğrenimini Özel Esayan Lisesinde tamamladıktan sonra Nişantaşı Rüştü Uzel Kız Meslek Lisesi Çocuk gelişimi ve eğitimi bölümünden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Okul Öncesi Ön Lisans Eğitim Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Özel Sevgi Yumağı Anaokullarında 5 yıl görev yaptı. 2008 yılından itibaren Özel Sahakyan Nunyan İlkokulu’nda ana sınıfı usta öğreticisi olarak görev yapmaktadır.

YERYerçanik ErzurumluoğluÇANİK ERZURUMLUOĞLU – Anasınıfı Öğretmeni

20.10.1992 doğumlu ilköğrenimini ve liseyi Özel Sahakyan Nunyan Ermeni Lisesi’nde tamamladıktan sonra. Aydın Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.2014 yılından itibaren Özel Sahakyan Nunyan Ermeni İlkokulu’nda ana sınıfı öğretmeni olarak görev yapmaktadır.